MENU

Wil jij meer weten over onze school?

Nu je in groep 8 zit, komt de keuze voor de school voor voortgezet onderwijs heel dichtbij. Het is belangrijk dat je een goed beeld krijgt van je nieuwe school. Zo kun je de school vinden die bij jou past en waar jij je thuis voelt.

We hadden jou graag onze school laten zien, maar dat kan helaas nu niet. Daarom hebben we een filmpje gemaakt, waarin Niels en Debbie jou laten zien hoe onze school er van binnen uitziet.

Ook hebben de mentoren een filmpje gemaakt.


ONLINE OPEN AVONDEN

In plaats van een open dag hebben wij enkele online voorlichtingen gegeven. 

Klik op deze link om de online avond terug te kijken.

 

VECHTDAL DOE-WOENSDAGMIDDAGEN

Wat gaat het worden: techniek, proefjes doen, koken & bakken, klimmen, iets creatiefs of iets theoretisch?

Schrijf je in januari t/m maart in voor een workshop en beleef het Vechtdal College op jouw manier.

(We werken in kleine groepjes, per activiteit maximaal 12 deelnemers, maximaal 1 workshop per leerling)

Klik hier voor de indeling van de doe-woensdagmiddagen 

Vanwege de aangescherpte maatregelen gaan voorlopig de workshops niet door. Houd deze pagina in de gaten, want als het weer kan laten we dat hier weten!


VECHTDAL VIP-VRIJDAGMIDDAGEN 

Om iets meer te weten te komen over de school en om de sfeer te proeven, organiseren we speciaal voor jou en je ouders een een VIP-tour. In ongeveer 50 minuten krijg je een rondleiding door de school en kun je meteen je vragen stellen. Elke vrijdagmiddag (en misschien ook nog wel de donderdagmiddag) van 13.15 - 14.45 uur is er een VIP-tour (onder voorbehoud). 

Vanwege de aangescherpte maatregelen gaan de VIP-middagen niet door. 


VIP-vrijdag wordt VIP-flits

De leerlingen die zich hadden aangemeld voor de VIP-vrijdag hebben een uitnodiging ontvangen voor de VIP-flits.

Samen met één ouder krijg je in heel kleine groepjes een rondleiding door school. Op deze manier kun je een beetje de sfeer proeven en kun je meteen je eventuele vragen stellen.

Heb je geen uitnodiging ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar ommen@vechtdalcollege.nl


Q&A: LIVE VERBINDING MET DE LEERLINGEN VAN GROEP 8

De komende periode kunnen de leerlingen van groep 8 via een live verbinding vragen stellen aan docenten en leerlingen (enkele oud-leerlingen van de betreffende basisscholen) van het Vechtdal College Ommen. 


TOUR BUS

Het Vechtdal College komt naar je toe deze herfst!

Van maandag 9 tot en met vrijdag 13 november zijn we met een tourbusje van het Vechtdal College naar alle basisscholen in Ommen en omgeving geweest. Binnen 40 minuten wisten de leerlingen van groep 8 alles over het Vechtdal College!


 


 

 

Heb je vragen? 

Heb je nog vragen of wil je graag een persoonlijk gesprek over bijvoorbeeld extra zorg? Stuur dan een mailtje naar Finanda Ruijs (f.ruijs@vechtdalcollege.nl) met daarin vermelding van je naam en telefoonnummer. Zij neemt dan contact met je op om een afspraak te maken.