MENU

Jouw stem wordt gehoord!

 

Op veel scholen in Nederland bestaat het al. En nu ook op het Vechtdal College Ommen: een leerlingenraad! We houden ons bezig met allerlei zaken rondom onze school. Wij zullen onze creativiteit de vrije loop laten en proberen het voor de leerlingen steeds beter te maken. De mening en ideeën van leerlingen tellen nu pas echt.

Heb jij goede ideeën? Verbeterpunten? Kritiek? Of wil je gewoon gezellig een praatje maken? Kom dan een keer langs bij onze vergadering. Op onze Facebookpagina staat vermeld wanneer dit zal zijn. Je moet even zoeken naar Leerlingenraad Ommen, dan kun je direct vrienden met ons worden! Ook kun je altijd een mailtje sturen naar leerlingenraadommen@hotmail.com. In een van de vitrines van het nieuwe gebouw komt ook een groene brievenbus te hangen waar je een briefjes met ideeën in kunt stoppen!

Vind je het leuk om te organiseren? Om onze school te verbeteren? En om een aanspreekpunt te zijn voor je schoolgenootjes? Dan zoeken we jou! Kom een keer een vergadering bijwonen en als je het leuk vindt, word lid!