MENU

Persoonlijke begeleiding

De Coach

De coach is er voor de meer persoonlijke begeleiding van uw kind.
Hij/zij is de spil in jouw schoolloopbaan bij ons op het Vechtdal College. De coach is op de hoogte van je studieresultaten, je persoonlijke situatie en je thuissituatie. De coach staat altijd open voor een gesprek, zowel met jou als samen met jou en je ouders.

De leerlingbegeleider/vertrouwenspersoon

Voor meer persoonlijke problemen kun je terecht bij onze leerlingbegeleider. Onze leerlingbegeleiders zijn speciaal voor dit werk opgeleid. Ze zoeken samen met jou naar mogelijkheden om problemen te verwerken of op te lossen. Voorbeelden van problemen waarbij de leerlingbegeleider kan helpen, zijn: faalangst, ruzie, een dip op school of moeilijkheden thuis. De leerling mag alleen of bijvoorbeeld met een vriend of vriendin langskomen. In een aantal gesprekken gaat de leerlingbegeleider samen jou na wat het probleem is, wat je eraan kunt doen en wat de leerlingbegeleider kan bijdragen. Eventueel volgt een verwijzing naar andere hulpverleners.

 

Heb je vragen? 

Heb je nog vragen of wil je graag een persoonlijk gesprek over bijvoorbeeld extra zorg? Stuur dan een mailtje naar Finanda Ruijs (f.ruijs@vechtdalcollege.nl) met daarin vermelding van je naam en telefoonnummer. Zij neemt dan contact met je op om een afspraak te maken.